Fudge brownies met Speculaas

Equipment

  • Bakvorm van 20 x 20

Ingrediënten

  • 150 gr ongezouten roomboter
  • 270 gr blonde cassonade suiker
  • 90 gr Cacaopoeder
  • 75 gr  Patisseriebloem
  • 3 eieren
  • 1 zakje Vanillesuiker
  • 2 eetlepels Speculaas pasta
  • 3 speculaasjes (grof verkruimeld)

Instructies 

  • Zet een pannetje op het vuur en smelt hierin de boter
  • Voeg daarna de vanillesuiker, de suiker en het cacaopoeder toe.
  • Roer goed door elkaar en zet het pannetje van het vuur. Roer de bloem erdoor en nadien de eieren
  • Blijf goed roeren zodat de eieren niet beginnen stollen
  • Stort het mengsel nu in je met bakpapier bekleedde bakvorm. Zet het mengsel 20-25 minuten in de oven op 160°.
  • Laat het nadien volledig afkoelen vooraleer je aan de topping begin
  • Smelt de speculaaspasta op een laag vuurtje
  • Verdeel met een lepel de speculaaspasta over de afgekoelde brownie
  • Verdeel de speculaas kruimeltjes hierover. Ik bewaar hem altijd even in de ijskast zodat hij wat makkelijker is om aan te snijden.
  • Snijd in kleine stukjes. Smakelijk!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It