Noedels met Chateaubriand , peulen en worteltjes

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 pak Suzi Wan Noedels (250 gr)
  • 1 bakje peulen (250 gr)
  • 2 à 3 stukken Chateaubriand
  • 3 wortelen (in kleine reepjes gesneden)
  • 3-4 eetlepels Sojasaus
  • 3-4 eetlepels Sesamolie
  • 2 teentjes look
  • 2 busseltjes bosuitjes

Instructies 

  • Allereerst zet je een grote ( wok)pan op het vuur met een beetje olijfolie. Fruit hier de fijngesneden look wat in aan.
  • Voeg de worteltjes en de fijngesneden bos uitjes toe en laat even staan op een midden hoog vuurtje
  • Roer regelmatig eens om zodat ze zeker niet aanbranden
  • Voeg na 5 minuten de peulen toe, meng alles door elkaar en laat op het vuur staan totdat de groenten beetgaar zijn
  • Kruid een beetje af met peper en zout
  • Ondertussen kook je de noedels zoals aangegeven op de verpakking
  • Wanneer je ze afgiet, sprenkel je er een beetje olijfolie over en roer er eens door met behulp van een vork
  • Neem opnieuw een grote pan en verhit hier wat boter in
  • Bak de chateau briand enkele minuten en zorg ervoor dat het vlees nog rozig ziet vanbinnen
  • Neem de wokpan en doe hierin de noedels en de groenten. Voeg de sojasaus en de sesamolie toe en laat nog 2 minuutjes op het vuur staan.
  • Serveer met de stukjes chateau briand. Smakelijk!
What do you think of this post?
  • Awesome (1)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It