Luchtig dessertje : Yoghurt mousse met een heerlijke Mango Coulis

Porties 4 potjes

Ingrediënten

  • 250 gr (magere) Griekse yoghurt
  • 40 gr poedersuiker
  • 1 eetlepel Passoa
  • 2 eetrijpe mango's
  • Pistachenoten (grof gesneden)
  • 200 ml slagroom
  • +/- 10 petit beurre koekjes

Instructies 

  • Zeef de poedersuiker en meng deze met de yoghurt
  • Klop de room half stijf en meng deze onder de yoghurt
  • Plet de koekjes ( ik doe ze in een klein diepvrieszakje en rol er dan met een glazen fles over).
  • Het vruchtvlees van 1 mango ga je met de Passoa pureren tot een heerlijke coulis.
  • Snijd het vruchtvlees van de overige mango in kleine stukjes en indien gewenst kan je extra figuurtjes uit het vruchtvlees drukken voor de afwerking
  • Neem de kommetjes en leg op de bodem wat verkruimelde koekjes
  • hierover komt een laagje yoghurt
  • Dan komt een laagje coulis en wat mango blokjes. Herhaal de laagjes tot het kommetje gevuld is en werk af met de figuurtjes mango en de pistachenoten.
  • Smakelijk!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It