Héérlijke pasta in een romige saus op basis van avocado, spinazie, basilicum, cashewnoten en parmezaan

Porties 2 porties

Ingrediënten

Voor de romige saus :

  • 1 handje Basilicum (( +/- 15 gram))
  • 2 à 3 eetlepels olijfolie
  • 40 gr Cashewnoten
  • 3 eetlepels Parmezaan poeder
  • 100 ml room
  • 120 gr spinazie
  • 1 avocado

De pasta :

  • 300 gr verse Fusilloni (te verkrijgen bij de Delhaize)
  • 1 courgette
  • 2 eetlepels pesto

Afwerking :

  • Zongedroogde tomaatjes
  • Extra Cashewnoten
  • Verse Basilicumblaadjes

Instructies 

  • Gooi alles in de hakmachine om de saus te maken. Je kan nog extra room of olijfolie toevoegen naar keuze.
  • Kruid goed af naar smaak met peper en zout.
  • Snijd de courgette in kleine stukjes en bak ze gaar in wat olijfolie, samen met de 2 eetlepels pesto.
  • Voeg hier de romige saus aan toe en kruid opnieuw af naar smaak.
  • Kook de pasta gaar en serveer direct met de saus.
  • Werk af met de zongedroogde tomaatjes, de verse basilicum en de gehakte cashewnoten
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It