Voor de wafels :
- 200 gr. patisseriebloem
- 120 gr Kristalsuiker
- 2 theelepels bakpoeder
- 2 rijpe bananen
- 2 eieren
- 150 ml melk
- 1 theelepel kaneel
- 1 zakje vanillesuiker
Voor de topping :
- Agave siroop
- Fruit naar keuze
Voeg eerst alle droge ingrediënten samen : Doe de bloem, samen met de suiker, de kaneel, de vanillesuiker en het bakpoeder in een ruime kom. Meng goed door elkaar
In een aparte mengkom, prak je met een vork de rijpe bananen plat. Mix er de 2 eieren door zodat je een luchtig mengsel krijgt.
Voeg de melk toe aan het bananenmengsel en nadien voeg je de droge ingrediënten ook toe.
Roer alles goed door elkaar en zet even opzij.
Verwarm je wafelijzer en smeer het wat in met olijfolie ( of boter)
Bak de wafels goudbruin en serveer direct.
Je kan ze voor je kindje serveren met vers fruit in de vorm van ijsjes.
Smakelijk !