Filodeeg hapjes met Geitenkaas, spekjes, pijpajuin & honing

Porties 8 hapjes

Ingrediënten

  • 4 vellen Filodeeg
  • 125 gr. Geitenkaas met honing (ik heb dit gekocht in de AH)
  • 125 gr spekjes
  • 2 stengels bieslook (in ringetjes gesneden)
  • 35 gr. gesmolten boter
  • Bieslook stengels

Instructies 

  • Ontdooi het filodeeg en leg de 4 vellen op elkaar
  • Snijd het in 4 stukken
  • Bak ondertussen de pijpajuin en de spekjes in wat olijfolie
  • Dan gaan we 1 velletje filodeeg apart nemen en dit insmeren met wat boter. Hier bovenop leg je dwars een nieuw velletje dat je opnieuw bestrijkt met boter.
  • Dan ga je in het midden wat geitenkaas leggen bestrooid met de spekjes en het pijpajuin
  • Nu vouw je alle kanten naar het midden zodat je een mooi pakketje krijgt en ga je met bieslook een knoopje hierrond maken
  • Bestrijk ook de buitenkant met een beetje boter
  • Zet ze op een stukje bakpapier op een ovenschaal en bak ze ongeveer 15 minuutjes op 180°.
  • Smakelijk!
What do you think of this post?
  • Awesome (0)
  • Interesting (0)
  • Useful (0)
  • Boring (0)
  • Sucks (0)

Write A Comment

Rating recept




Pin It