Ik heb op voorhand de crème van aardpeer gemaakt en de kervel zodat ik dit bij het serveren enkel diende op te warmen
Schil de aardpeer en snij deze in kleine blokjes
Zet een pot op het vuur met de aardpeerblokjes, het water , de laurierblaadjes en de bouillon
Kook de stukjes beetgaar, haal de laurierblaadjes eruit en pureer de aardpeer
Kruid af met enkel peper, het bouillonblokje is reeds zout genoeg
Laat de kervel ontdooien en verwarm deze in een steelpannetje samen met de room. Kruid goed af naar smaak met peper en zout
Zeef het mengsel nadien en laat staan tot je het gaat serveren
Zijn je gasten er? Neem dan een ovenschoteltje en vet dit in met wat olijfolie. Kruid de vis goed langs beide kanten met peper en zout en zet 15-20 min in de oven op 180°.
Zet het kommetje met de kervel en de aardpeercrème even in de microgolf om op te warmen
Dresseer de kommetjes/bordjes met de aardpeercrème. Leg hierop het stukje warme kabeljauw en werk af met de kervel