Verkruimel de Bastogne koekjes in de keukenmachine en smelt ondertussen 250 gr. boter op een laag vuurtje
Meng de gesmolten boter nadien met de koekjes
Neem de bakvorm erbij en leg hier een stukje bakpapier in. ( Spuit eerst wat bakspray in de vorm, zo blijft het papier goed zitten)
Stort het koekjesdeeg in de vorm en druk alles goed aan met behulp van een spatel of de achterkant van een lepel
Zet even in de ijskast terwijl je de chocolade fudge maakt.
et een steelpannetje op het vuur en smelt hier de overige 120 gr. boter in samen met de 400 gr. pure chocolade, 100 gr. melkchocolade en de gecondenseerde melk.
Zet het vuur niet te hoog en roer regelmatig totdat je een mooi geheel krijgt
Neem dan de bakvorm uit de ijskast en stort het chocolademengsel hierin
Met behulp van een spatel strijk je de chocolade glad
Rasp de overige 100 gr. melkchocolade en strooi dit over de chocolade. ( druk een klein beetje aan met je vingers)
Zet de vorm voor enkele uren ( minstens 4) in de ijskast
Snijd met behulp van een groot mes kleine blokjes & smakelijk!