Ga terug

Parelcouscous met pesto, zongedroogde tomaten en gewokte cashewnoten

Porties 4 personen

Ingrediƫnten

  • 4 zakjes Parelcouscous (4 x 75 gram)
  • 4 grote eetlepels Pesto
  • Zongedroogde tomaten ( bakje)
  • 2 handjes baby spinazie
  • Parmezaan schilfers
  • 2 handjes ongezouten cashewnoten
  • 3 Kipfilets

Instructies 

  • Kook de parelcouscous zoals aangegeven op de verpakking. Ik doe altijd een bouillon blokje mee in het kookwater voor extra smaak.
  • Snijd de kipfilets in kleine blokjes en bak deze goudbruin.
  • Laat de parelcouscous uitlekken en snijd dan de zakjes open in een ruime pot.
  • Voeg enkele eetlepels olijfolie toe, samen met de pesto. Kruid af naar smaak met peper & zout.
  • Voeg dan de kippenblokjes toe, samen met de zongedroogde tomaatjes.
  • Snijd de cashewnoten in grove stukken en wok deze even in een pan zonder vetstof.
  • Werk de bordjes af met de parmezaan en de cashewnoten.
  • Smakelijk!