Ga terug

Héérlijk zomers aperitiefhapje : Opgeklopte geitenkaas met ham en meloen

Porties 4 glaasjes
Dit receptje komt van @cookameal

Ingrediënten

  • 150 gr geitenkaas bieslook (chavroux piramide)
  • 75 gr Griekse yoghurt
  • 1 theelepel honing
  • Enkele uitgesneden bolletjes Galia meloen
  • 4 plakjes Serranoham
  • Verse Basilicum blaadjes

Instructies 

  • Doe de geitenkaas bieslook, Griekse yoghurt, honing en 1 eetlepel olijfolie in een keukenmachine
  • Mix goed tot een romige massa
  • Kruid naar smaak bij met peper en zout
  • Dit kan je nu over je 4 glaasjes verdelen die je gaat serveren
  • Schep per glaasje 2 meloen bolletjes uit
  • Leg nu in de glaasjes een plakje Serranoham, de meloen bolletjes, en wat verse Basilicum
  • Werk af met peper, zout en een heel klein beetje olijfolie