Hol de courgettes uit met behulp van een theelepeltje en zet even opzij
Neem een ovenschaal en vet deze wat in met olijfolie
Snijd de kippenfilets in lange repen en leg ze in de schaal. Kruid ze af met peper en zout en zet de schaal in de oven voor 20 minuutjes op 180°
Snipper de ajuin en de look fijn
Zet een pan op het vuur met een beetje olijfolie en fruit hierin de ajuin en de look
Voeg dan de tomatenblokjes toe en laat even sudderen
Doe de mascarpone erbij en laat de saus op een laag vuurtje even staan
Snij de kippenrepen in kleinere stukjes en voeg ze toe aan de saus
Kruid het geheel af naar smaak met peper en zout
Neem de courgettes erbij en vul ze alle 4 met het tomaten-mascarpone mengsel
Leg op elke courgette een schijfje mozarella
Zet ze alle 4 in een vuurvaste schotel en schuif ze in de oven voor 20 minuten op 180°