Snipper de ajuin samen met de teentjes look fijn
Zet een wokpan op het vuur met een beetje olijfolie en fruit hier de ajuin/look snippers in
Snijd de kip in lange, dunne en kleine reepjes en bak deze in de wokpan goudbruin
Bak ondertussen in een aparte pan een omelet van de 4 eieren. ( Afgekruid met peper en zout)
Snijd de omelet in kleine fijne reepjes nadien en zet even apart
Zet een aparte pot op het vuur en kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking. ( Voeg een bouillonblokje in het water voor extra smaak)
Snij de pijp-ajuintjes in fijne ringetjes en voeg deze toe aan de kip.
Voeg dan de wok groenten, samen met de erwtjes toe aan de wokpan met de kippenreepjes. Voeg ook het bouillonketeltje toe.
Voeg er de Ketjap aan toe ( enkele eetlepels naar smaak) en kruid af met peper en zout.
Voeg dan de garnalen samen met de soja scheuten toe
Als laatste voeg je de stukjes omelet toe samen met de rijst. Proef of er nog wat Ketjap of peper/zout bij moet.
Veel smulplezier!