Neem een grote mengkom en voeg hier de kippenbouten, de fijngeperste teentjes look, de ketjap en de honing samen
Voeg dan enkele eetlepels olijfolie toe en meng alles goed onder elkaar
Zorg dat de kip goed in de marinade ligt en zet de kom dan enkele uren in de ijskast
Leg dan de kippenbouten in een ingevette ovenschaal en overgiet met de marinade
Bak ze ( afhankelijk van de dikte) 20-30 minuten op 200°.
Wanneer ze uit de oven komen leg je ze in een schaaltje ( of direct op het bord) en lepel je nog wat marinade erover en werk af met sesamzaadjes.
Lepel 2 keer tijdens het bakken de marinade wat over de kippenbouten
Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking en meng met de mais. Gebruik 2 bouillon blokjes voor pasta bij het koken van de rijst. Dit zorgt voor veel meer smaak!
Snijd de uiteinde van de boontjes en kook de boontjes nadien in gezouten water voor 6-8 minuten. ( Als je ze wat knapperig wilt haal je ze er vroeger uit)
Smakelijk!
-