Neem een ovenschotel en vet deze in met olijfolie. Pers een teentje look en leg dit mee in de schotel
Leg hier de takjes met tomaatjes in en kruid af met basilicum, peper en zout. ( wrijf de tomaatjes goed in met de olie en de kruiden)
De tomaatjes moeten ongeveer 18-20 minuutjes inde oven op 180°
Neem de blender en voeg hier de Parmezaan, de panco, de walnoten, een teentje look en een lepel olijfolie aan toe.
Mix goed en kruid wat af met peper en zout
Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en legde stukken kabeljauw hierin
Bedek elke vis met wat van de crumble
De vis zet je ( afhankelijk van de dikte) 12- 15minuten in de oven op 180°. Deze kunnen dus samen met de tomaatjes de oven in
Zet dan een grote pot op het vuur met wat olijfolie
Laat de spinazie hierin slinken en kruid af met peper en zout
Meng dan de ricotta samen met de spinazie tot een romig geheel. ( proef en kruid ook hier nog wat af met peper/zout)
Kook de linguine zoals aangegeven op de verpakking en voeg dan toe bij de spinazie
Voeg een lepel olijfolie toe zodat je alles makkelijk kan mengen
Serveer dan de vis, de tomaatjes en de pasta samen. Smakelijk!