Verkruimel de koekjes in de keukenmachine en voeg de gesmolten boter hieronder
Afhankelijk van de koekjes die je gebruikt zal het mengsel sneller binden. De bedoeling is dat, als je de verkuimelde koekjes over de taartbodem verspreiden aandrukt met een lepel, het een vast geheel wordt. Als je merkt dat het geheel nog teveel kruimelt, voeg je een beetje boter toe
Neem een taartvorm met een losse bodem en bekleed de bodem van de vorm met bakpapier
Druk het koekjesmengsel heel goed aan ( met de bolle kant van een eetlepel- , ook aan de zijkanten. Zet de vorm even in de ijskast.
Meng de karamel met de pindanootjes en smeer dit uit over de koekjesbodem. Zet de vorm nadien terug in de ijskast
Zet een pannetje op een laag vuurtje en smelt de chocolade hierin samen met de slagroom
Giet de chocolade uit over de pinda laag en verdeel goed over de hele vorm
Strooi de grove stukjes snickers uit over de chocolade en zet de vorm enkele uren in de ijskast alvorens je eraan begint
Ik werkte hem nog een beetje af met poedersuiker voor het opdienen
Smakelijk!