Zet een hoge pot met een beetje olijfolie op een hoog vuur en slink de spinazie erin
Zodra de spinazie helemaal geslonken is zet je de pot van het vuur en leg je de spinazie in een vergiet
Zorg ervoor dat je het vocht er zoveel mogelijk uitduwt
Snijd de bosuitjes/lente uitjes fijn en leg deze samen met de geperste look in een pan met wat olijfolie op een matig vuurtje
Dan voeg je de zalmfilets toe en bak je ze gaar. Prik ze dan fijn met behulp van een vork
Voeg de spinazie en de boursin Cousine toe en begin goed af te kruiden met peper en zout
Roer even goed zodat je een romig mengsel krijgt. Proef nog even en kruid naar smaak verder af
Leg dan de bladerdeeg klaar
Beleg 1 stuk bladerdeeg met het romige mengsel en druk nadien de bovenkant ( de 2de rol bladerdeeg) er goed op.
Prik de achterkant van de vork rondom het geheel en maak enkele dunne sneden met behulp van een mes in de bovenkant
Smeer de bladerdeeg in met het eigeel en bak de taart 15 minuten op 180°