Neem je mini quiche vormpjes erbij en leg deze ondersteboven op het bladerdeeg
Snijd met een mesje in het bladerdeeg een cirkel rond de quiche vormpjes. ( Snijd iets verder van de kant af)
Vet de quiche vormpjes in met wat boter en druk dan het bladerdeeg goed aan
Leg een stukje bakpapier in de vormpjes, leg hierboven wat bakparels, en zet de vormpjes in de oven voor 15 min op 180°
Haal de vormpjes uit de oven en verwijder de bakparels en het bakpapier
Snijd dunne sneetjes van de camembert en leg 2 sneetjes op de bodem per vormpje
Meng dan de eieren met de zure room en kruid het mengsel goed af met peper en zout
Giet dit nu in de vormpjes over de camembert
Snij de appel ( met schil) in fijne schijfjes en schik deze nu bovenop het eierenmengsel
Zet de vormpjes terug in de oven voor +/- 18 minuten op 180°
Werk nadien af met de honing en dien op met een frisse salade!