Héérlijke groene pannenkoekjes met een zachte romige zalm vulling
Voor de pannenkoekjes
- 2 eieren
- handje verse basilicum
- 100 gr spinazie
- Peper & zout
- 175 gr bloem
- 350 ml melk
- 0,5 theelepel nootmuskaat
Voor de vulling
- 2 teentjes look
- 2 moten zalm
- 2 handjes verse spinazie
- 2 eetlepels Boursin Cuisine
- 1 handje pijnboompitten
Voor de vulling :
Voor de vulling pers je 2 teentjes look en bakje deze kort aan in wat olijfolie
Voeg de stukken zalm toe en bak totdat ze gaar zijn en uiteen vallen
Prik de zalm met je vork uiteen in stukken en voeg de spinazie toe
Als laatste voeg je de Boursin Cousine af en kruid je het geheel goed af met peper en zout.
Bak ook de pijnboompitjes kort aan in een pannetje zonder vetstof
Leg dan de pannenkoeken op het bord, vul ze met de vulling en werk af met de pijnboompitten
Smakelijk!