Ga terug

Porties 2 personen

Ingrediƫnten

  • 250 gr tagliatelle pasta
  • 1 potje Boursin Cousine (fijne kruiden)
  • 240 gr tomaten concentraat
  • 250 ml room
  • 100-150 gr spekjes
  • 1,5 kipfilet
  • 3 teentjes knoflook
  • 0,5 courgette
  • Verse Parmezaan schilfers

Instructies 

  • Fruit de geperste knoflook aan in een ruime pan in wat olijfolie
  • Voeg dan de Boursin Cousine toe, samen met de room en het Tomatenconcentraat
  • Laat even op een laag vuurtje inkoken en kruid af naar smaak met peper & zout
  • Snijd dan de kipfilet in fijne blokjes en bak deze mooi goudbruin. Kruid af met peper en zout
  • Snijd de courgette in fijne reepjes en bak deze ook aan in wat olijfolie
  • Doe de kippenblokjes bij de saus en laat op een laag vuurtje staan
  • Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking
  • Bak de spekjes krokant in weinig of geen vetstof
  • Dresseer de bordjes met de pasta, de saus en werk af met de courgette, spekjes, basilicum blaadjes en verse parmezaan
  • Smakelijk!