Om de witte chocolade te maken gaan we eerst de melk even opwarmen in de microgolf
Neem de 3 gelatine blaadjes & laat die ondertussen weken in koud water. (ongeveer 10 minuten)
Breek de chocolade in stukken en leg deze in de hete melk. Laat 5 minuten rusten en roer nadien zodat alle chocolade gesmolten is
Na de 10 minuten knijp je de gelatine blaadjesgoed uit en los je deze op in de witte chocolade melk
Je kan het kommetje ook altijd nog enkele seconden in de microgolf zetten indien de melk niet warm genoeg meer is
Klop in een andere kom de slagroom half stijf samen met de suiker. ( de room moet wat de consistentie hebben van yoghurt)
Spatel dan voorzichtig de room onder de chocolade saus.
Zet de kom enkele uren afgedekt in de koelkast zodat het mengsel kan opstijven
Neem dan je bakvorm erbij en vul de vormpjes met de chocolade mousse. ( Ik deed dit met behulp van een spuitzak)
Zet de vorm in de vriezer ( minstens 1 nachtje)en haal een half uurtje voor je het gaat serveren uit de vriezer
Wanneer je alle vormpjes niet direct nodig hebt kan je deze gerust enkele weken in de vriezer bewaren