Dan is het tijd voor de bodempjes!
Meng de suiker, het ei en de boter in een mengkom
Nadien voeg je de bloem en het bakpoeder toe en meng je alles goed door elkaar met je handen
Rol het deeg op tot een dikke bol, doe er folie over, en leg zeker een uurtje in de ijskast
Als het deeg lang genoeg in de ijskast gelegen heeft kun je de bodempjes gaan bakken
Neem steeds een klein stukje deeg en rol dit uit, op een met bloem bestrooid werkblad
Ik spoot mijn vormpjes in met bakspray ( werkt fantastisch!). Leg het deeg in het vormpje en druk het goed aan tegen de randen
Het te veel aan deeg neem je weg. Prik nog enkele gaatjes met een vork in het deeg en bak ze dan 13 minuten op 180%
Laat ze eventjes afkoelen en nadien ben je klaar om ze te gaan decoreren! Vul ze met de heerlijke banketbakkersroom en leg er fruit naar keuze op
Als je met bananen werkt, zorg er dan wel voor dat je er wat citroensap over doet zodat ze hun mooie kleur behouden