Klop de boter samen met de suiker op tot een romig geheel. Voeg dan het vanille extract toe
Rasp de citroen ( Zorg dat je enkel het gele van de citroen raspt, het witte smaakt heel bitter) en pers ze vervolgens
Vervolgens voeg je de yoghurt, de citroenrasp en het sap toe aan het botermengsel. Meng alles tot een mooi geheel
Voeg dan 1 voor 1 de eieren toe en als laatste voeg je de bloem samen met het bakpoeder toe aan het geheel
Mix tot een glad, egaal deeg
Neem dan je bakvorm erbij
Ik vette de vorm in met wat boter en bekleedde het geheel met een stukje bakpapier
Bak de cake ongeveer 30 minuten op 175°
Haal de cake dan uit de vorm en laat deze vervolgens volledig afkoelen alvorens je de topping maakt
Doe dan de poedersuiker in een kommetje en voeg 5 tot 8 eetlepels warm water toe. Meng tot je een mooie witte glazuur krijgt
Smeer de glazuur uit over de cake en werk af met gehakte pistachenoten.
Snijd in kleine vierkantje blokjes om te verdelen.
Smakelijk!