Eerst gaan we de bloemkool crème maken. Snipper het sjalotje fijn & fruit dit wat aan in olijfolie op het vuur
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en doe dit mee in de pot
Giet nadien de kippenbouillon erbij en laat nu 15 minuten koken
Neem de blender en giet de inhoud van de pot hier volledig in. Mix nu tot een glad geheel en voeg 1 eetlepel olijfolie toe
Kruid naar smaak af met peper en zout
Je kan dit perfect op voorhand klaarmaken en even opwarmen in de microgolf
Schil dan de aardappelen en snijd met een scherp mes kleine plakjes in de aardappelen. ( let op dat je niet volledig doorsnijd)
Pers het teentje look en leg dit in een kommetje met wat olijfolie. Smeer nu de aardappeltjes hiermee in en leg ze in de airfryer
Bak ze 25 minuutjes op 180°. ( kijk na 20 minuten eens of ze al dan niet al gaar zijn)
Bak dan de chateaubriand saignant. Zorg ervoor dat het vuur hoog genoeg staat en bak beide zijde enkele minuten goed aan in wat boter.
De asperges bak je in een gril pan voor ongeveer 10 minuutjes. Kruid ze goed af met peper en zout
Tijd om te dresseren! De bloemkool crème smeer je wat uit met de onderkant van een lepel en daarop leg je stukjes vlees
Over de aardappelen giet je wat Teriyaki saus
Smakelijk!