Zet een sauspannetje op het vuur en smelt de boter.
Nadien voeg je de suiker en de gecondenseerde melk toe en klop je goed door met een garde
Zet het vuur wat hoger en blijf heel goed door kloppen want het mengsel kan snel aanbranden! ( Trust me, I've been there :) )
Zodra je voelt dat de karamel dik genoeg is , haal je de pan van het vuur. Je moet zeker een 7 tal minuten kloppen met je garde voordat de karamel dik genoeg is
Schep de karamel bovenop de koekjes bodem en met behulp van een spatel zorg je ervoor dat de karamel egaal over de vorm verspreid wordt. Zet de bakvorm een uurtje in de ijskast zodat deze kan afkoelen.
Wanneer de vorm afgekoeld is , smelt je de melkchocolade op een laag vuurtje en giet je deze tenslotte over de karamel. Druk de witte chocoladeschilfers nu in de zachte chocolade en zet de vorm weer gedurende een uurtje in de ijskast zodat de chocolade hard kan worden.