Ga terug

Porties 4 personen

Equipment

  • ronde taartvorm met losse bodem

Ingrediënten

  • 5 wraps
  • 1 blikje zoete mais
  • 600 gr gemengd gehakt
  • 1 ajuin
  • 3 teentjes look
  • 690 gr passata
  • 2 paprika's (fijngesneden)
  • 2 wortelen (fijngesneden)
  • 1 blik rode bonen
  • 1 zakje Taco kruiden
  • 200 gr strooikaas

Instructies 

  • Fruit de ui samen met de knoflook op een zacht vuurtje
  • Voeg hierna het gehakt toe en bak dit goudbruin
  • Vervolgens voeg je de Taco kruiden toe en meng je alles goed door elkaar
  • Kruid ondertussen wat af met peper en zout
  • Hierna voeg je alle fijngesneden groentjes toe en laat wat sudderen op het vuur totdat de groentjes zacht genoeg zijn
  • Laat  de mais en de rode bonen uitlekken door  middel van een zeef
  • Zodra al het vocht eruit gelopen is voeg je de mais en de bonen toe aan het gehakt
  • Als laatste voeg je de gezeefde tomaten toe . Je kunt als je dit wilt nog wat tabasco toevoegen.
  • Ik gebruikte een springvorm met een losse bodem en bekleedde de bodem met een stukje bakpapier
  • Leg een tortilla wrap op de bodem van je springvorm en bestrijk deze met je saus
  • Bovenop strooi je wat gemalen kaas
  • Herhaal dit tot je de rand van je springvorm hebt bereikt en werk af met extra kaas
  • Bak de taart 20 min op 200 °. Smakelijk!