Zet een pannetje op het vuur en doe hierin de sojasaus, de sesamolie, de honing en de bruine suiker en laat koken
Mix in een kommetje het water met de eetlepel Maizena tot er geen klonters meer inzitten en voeg dit dan toe aan de saus.
Blijf goed doorroeren
Zet ondertussen het vuur zachter, de bedoeling is dat de saus net indikt, maar het mag zeker geen dikke siroop worden
Zet een klein pannetje op het vuur zonder vetstof en bak de sesamzaadjes op een laag vuurtje voor +/- 2 minuutjes. Zet ze nadien even opzij
Ondertussen neem je een grote ovenschaal voor de zalmmoten. Lepel wat saus in de ovenschaal en leg hierin de zalm
Kruid de moten af met wat peper en zout en lepel er dan goed wat saus over
Zet de schotel in de oven voor 18-20 minuten op 180°. Lepel zeker nog 2 keer goed wat saus over de zalm als hij in de oven staat
Je zou ongeveer 1/3 van de saus moeten overhouden ( meer mag ook)
Zet, tijdens het koken van de zalm, een wokpan op het vuur met wat olijfolie en bak hierin de Peulen. ( 10 minuutjes)
Ondertussen kook je de noedels zoals aangegeven op de verpakking.
Giet ze af en voeg ze toe bij de peulen in de wokpan. Meng de resterende saus door de noedels en de peulen
Neem de zalm uit de oven en besprenkel elk stukje met de sesamzaadjes. Smakelijk!