Verhit een pan op een matig vuurtje met wat olijfolie en doe hier de uitgeperste teentjes look in
Voeg de curry + paprika kruiden toe en roer alles goed onder elkaar
Voeg nadien de witte wijn en de ketchup toe & laat even koken
Als laatste voeg je de room en de fijngesneden bosuitjes toe en laat je de saus op een matig vuurtje staan zodat deze wat kan indikken
Ondertussen snijd je de tomaatjes in 4 stukken en hol je ze volledig uit zodat je enkel het stevige tomatenvlees overhoud
Dit snijd je in heel fijne stukjes en zet je even apart. Dit doe je pas onder de roomsaus wanneer je ze gaat serveren.
Kook de pasta of rijst beetgaar zoals aangegeven op de verpakking
Verhit ondertussen een pan met wat olijfolie om de scampi's klaar te maken. Zorg ervoor dat je pan goed warm is voor je ze erin legt. Aan elke kant 1 minuutje bakken & klaar is kees! De kunst is om ze 'kort maar krachtig' te bakken. In een goed hete pan 60 sec aan elke kant. Kruid ze dan af met peper en zout
Doe de tomaatjes en de scampi's onder de warme roomsaus en dien op met de rijst of pasta