Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Afdrukken
Pin
Pasta met kip, zongedroogde tomaatjes, groene asperges & parmezaansaus
Porties
4
Ingrediƫnten
500
gr
linguine
1
pakje
groene kleine asperges
Zongedroogde tomaatjes
Pijnboompitjes
Verse Basilicum
250
ml
room
100
ml
groentebouillon
(3/4de bouillonblokje opgelost in 100 ml water)
300
gr
Parmezaan
3
kipfilets
Instructies
Snijd de kip in blokjes en bak deze mooi goudbruin. Kruid af met peper en zout
Bak de asperges in wat olijfolie en kruid ook goed af met peper en zout
In een pan zonder vetstof bak je de pijnboompitjes kort aan
Kook dan de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking
Voor de Saus :
Breng de room lichtjes aan de kook
Doe dan de groentebouillon erbij en zet het vuur wat lager
Voeg de Parmezaan toe en roer goed op een middelmatig vuur
Kruid af met enkel peper, het bouillonblokje is al zout genoeg
Afwerking :
Voeg de kippenblokjes bij de pasta in een grote ruime pot
Voeg de saus toe aan de pasta en meng alles goed onder elkaar
Schep de pasta op de borden en werk af met de pijnboompitjes, de zongedroogde tomaatjes de asperges & verse basilicum
Smakelijk!