Meng de 85 gr. bloem met de 25 gr. cacaopoeder en de 10 gr. maïzena. Haal alles door een zeef om klonters te vermijden
Meng 3 eieren + 4 eierdooiers en klop het geheel op tot een zeer luchtige massa. Het moet zeker in volume verdrievoudigen
Voeg nadien 120 gr. suiker toe aan het eiermengsel en meng goed
Tip : Mix totdat je de suikerkorrels niet meer kan voelen als je wat van het mengsel tussen 2 vingers wrijft
Smelt ondertussen de 20 gr. boter en voeg dit ook toe aan het eiermengsel
Meng nu alle droge ingrediënten onder het eierschuim. Roer met een spatel alles goed door elkaar tot je een egaal mengsel krijgt
Neem een bakplaat en leg hier een vel bakpapier op. Hier zet je de bakring op en je stort 3/4 van het beslag in de ring. ( de rest kan je invriezen)
Bak de biscuit 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160°
Ontvorm de biscuit en laat afkoelen op een rooster. ( Snijd voorzichtig met een mes langs de randen van de bak ring om de biscuit te lossen)