Wie ben ik?

cropped-Happiness_LOGO2.png

 

 

 

 

 

Ruim 2 jaar geleden was ik op zoek naar een creatieve uitlaatklep.  Omdat mijn ouders een passie deelden voor koken & lekker eten, en we een” overload” aan kookboeken in huis hadden, begon ik al snel zelf veel achter de potten en pannen te staan. Ik vind het koken op zich heel ontspannend, dus waag ik mij vaak na een zware werkdag nog aan leuke gerechtje. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar originele hapjes en dessertjes. Hier kan ik mij een heel weekend mee bezig houden! 

Zelf ben ik niet echt een zoetekauw, wat misschien vreemd is, maar ik hou wel van de aangename geur die zich door ons huis verspreid wanneer er een cake in de oven staat.  Proeven laat ik liever aan andere over, slachtoffers genoeg toch? 🙂

Omdat veel familie en vrienden vaak receptjes vragen, vond ik het een leuk idee om een blog te beginnen waarin ik de beste receptjes online zet!

 

 

9ebb1826c4-ppppp

 

If baking is any labor at all, it’s a labor of love. A love that gets passed from generation to generation ~ Regina Brett.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *