De dagen worden korter en vooral veel kouder. En waar hebben we dan vooral nood aan? Aan een beetje comfortfood! : )
Deze pasta met zijn romige Boursin saus is een perfecte maaltijd na een stevige herfstwandeling!
Wat heb je nodig? ( voor 2 personen)
- 250 gr. spaghetti
- 3 preiwitten
- 1 ajuin
- 2 teentjes look
- 150 gr. spekjes
- een handje vol gemengde noten
- 1 groot potje Boursin Cuisine
- 250 ml room
Hoe ga je te werk?
- Bak de spekjes in een beetje boter lekker krokant.
- Snipper de ajuin en de look fijn en fruit deze aan in wat olijfolie in een wokpan.
- Snijd de prei in fijne ringen en doe deze bij de ajuin in de wokpan.
- Voeg nadien de Boursin Cuisine toe samen met de room en laat inkoken tot de prei beetgaar is.
- Kruid af met peper en zout.
- Kook intussen de pasta beetgaar, en doe deze na het afgieten bij de saus.
- Serveer de pasta op de bordjes & werk af met spekjes en fijngesneden nootjes.
Please follow and like us: