Pasta in prei saus met spek & noten

De dagen worden korter en vooral veel kouder. En waar hebben we dan vooral nood aan? Aan een beetje comfortfood! : )

Deze pasta met zijn romige Boursin saus is een perfecte maaltijd na een stevige herfstwandeling!

Wat heb je nodig? ( voor 2 personen)

  • 250 gr. spaghetti
  • 3 preiwitten
  • 1 ajuin
  • 2 teentjes look
  • 150 gr. spekjes
  • een handje vol gemengde noten
  • 1 groot potje Boursin Cuisine
  • 250 ml room

 

Hoe ga je te werk?

  • Bak de spekjes in een beetje boter lekker krokant.
  • Snipper de ajuin en de look fijn en fruit deze aan in wat olijfolie in een wokpan.
  • Snijd de prei in fijne ringen en doe deze bij de ajuin in de wokpan.
  • Voeg nadien de Boursin Cuisine toe samen met de room en laat inkoken tot de prei beetgaar is.
  • Kruid af met peper en zout.
  • Kook intussen de pasta beetgaar, en doe deze na het afgieten bij de saus.
  • Serveer de pasta op de bordjes & werk af met spekjes en fijngesneden nootjes.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *