Dit is gegarandeerd 1 van mijn favoriete lunch gerechtjes geworden sinds de lockdown periode.
Het is echt een klein smaak bommetje waar je gewoon gelukkig van wordt.
Wat heb je nodig? ( voor 2 personen)
- 1 ciabatta broodje of een ander broodje naar keuze
- een bakje kerstomaten
- Balsamico crème
- olijfolie
- een teentje look
- 250 gr. buffelmozarella
- Rucola salade
- een handje pijnboompitjes
Hoe ga je te werk?
- Snijd de kerstomaatjes doormidden en meng ze in een ovenschaaltje met een lepeltje balsamico crème
een eetlepel olijfolie en een teentje look. - Zet de ovenschool 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180°. Giet nadien het vocht af uit het schoteltje.
- Snijd de ciabatta broodjes doormidden. Je kan ze nog even in wat boter in de pan bakken zodat ze lekker krokant zijn.
- Bak de pijnboompitjes even in een pan zonder vetstof.
- Beleg dan de broodjes met rucola, sneetjes buffelmozarella en serveer met de warme tomaatjes.
- Werk af met geroosterde pijnboompitjes en balsamico crème.
Please follow and like us: