Héérlijk groene pannenkoekjes met een zachte romige zalm vulling.
Wat heb je nodig? ( voor 5-6 pannenkoekjes)
Voor de pannenkoekjes :
- 2 eieren
- een handje verse basilicum
- 100 gr. spinazie
- peper/zout
- 175 gr. bloem
- 350 ml. melk
- een half theelepeltje nootmuskaat
Voor de vulling :
- 2 teentjes look
- 2 stukken zalm
- 2 handjes verse spinazie
- 2 eetlepels Boursin Cousine
- 1 handje pijnboompitten.
Hoe ga je te werk?
- Om de pannenkoekjes te maken doe je alle ingrediënten samen in de blender.
- Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak de pannenkoekjes.
- Voor de vulling pers je 2 teentjes look en bak je deze kort aan in wat olijfolie.
- Voeg de stukken zalm toe en bak totdat ze gaar zijn en uiteen vallen.
- Prik de zalm met je vork uiteen in stukken en voeg de spinazie toe.
- Als laatste voeg je de Boursin Cousine af en kruid je het geheel goed af met peper en zout.
- Bak ook de pijnboompitjes kort aan in een pannetje zonder vetstof.
- Leg dan de pannenkoeken op het bord, vul ze met de vulling en werk af met de pijnboompitten.
Please follow and like us: