Spinazie pannenkoekjes gevuld met gebakken zalm, pijnboompitten en Boursin Cousine.

Porties 3
Héérlijke groene pannenkoekjes met een zachte romige zalm vulling

Ingrediënten

Voor de pannenkoekjes

  • 2 eieren
  • handje verse basilicum
  • 100 gr spinazie
  • Peper & zout
  • 175 gr bloem
  • 350 ml melk
  • 0,5 theelepel nootmuskaat

Voor de vulling

  • 2 teentjes look
  • 2 moten zalm
  • 2 handjes verse spinazie
  • 2 eetlepels Boursin Cuisine
  • 1 handje pijnboompitten

Instructies 

  • Om de pannenkoekjes te maken doe je alle ingrediënten samen in de blender
  • Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en bak de pannenkoekjes
  • Voor de vulling pers je 2 teentjes look en bakje deze kort aan in wat olijfolie
  • Voeg de stukken zalm toe en bak totdat ze gaar zijn en uiteen vallen
  • Prik de zalm met je vork uiteen in stukken en voeg de spinazie toe
  • Als laatste voeg je de Boursin Cousine af en kruid je het geheel goed af met peper en zout
  • Bak ook de pijnboompitjes kort aan in een pannetje zonder vetstof
  • Leg dan de pannenkoeken op het bord, vul ze met de vulling en werk af met de pijnboompitten

 

 

 

 

 

Write A Comment

Rating recept