Wentelteefjes met kaneel & appeltjes. Perfect breakfast

Porties 2

Ingrediënten

  • 8 sneden brood
  • 2 appels
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 eetlepels suiker
  • 100 ml melk
  • 1 ei
  • scheutje water

Instructies 

  • Schil de appels en snijd de appels in kleine blokjes
  • Zet een kookpot op het vuur en doe hier de appel blokjes in, samen met 1 eetlepel suiker, een halve theelepel kaneel en een scheutje water
  • Laat dit nu een ruime 10 minuutjes pruttelen.  (voeg een beetje water toe indien nodig)
  • Klop het ei los in de melk en giet dit mengsel in een diep bord
  • Snijd de korstjes van het toastbrood en haal het brood nu door het eiermengsel
  • Smelt wat boter in een pan en bak de snede broodgoudbruin
  • Op een apart bord leg je de overige suiker en de kaneel en meng door elkaar
  • Na het bakken van de snede brood haal je ze nog even door het suiker/eier mengsel
  • Serveer het brood dan met de appeltjes en wat bloemsuiker
  • Smakelijk!

 

Write A Comment

Rating recept