Een simpel maar super lekker ontbijtje. Roerei met spekjes, parmezaan & Provençaalse kruiden.

Porties 4 personen
Het is zondag morgend ( misschien voor vele zelfs smiddags wanneer ze voor het eerst de eettafel bereiken)
& we hebben allemaal zin in een lekker ontbijtje.
Verse pistolets , versgeperst fruitsap & natuurlijk een heerlijk bereid eitje. 
Genieten van heerlijke quality time met de partner of het gezin en daar kan lekker eten niet ontbreken. Probeer deze heerlijke versie van het roer eitje eens!

Ingrediënten

  • 6 eitjes
  • 300 gr spekjes
  • 1 handje vers geraspte Parmezaan
  • Provençaalse kruiden
  • 100 ml melk (optioneel)

Instructies 

  • Roer de eitjes goed door elkaar samen met de melk. kruid af met peper en zout naar smaak
  • Zet een pan met wat boter op het vuur en bak hier de spekjes wat in aan
  • Giet dan het eiermengsel erbij en blijf roeren in de pan.
  • Strooi de Parmezaan over het mengsel & kruid af met de provinciaalse kruiden

Write A Comment

Rating recept