Meet the family ♥

Omdat jullie hier maar alleen receptjes zien passeren, en dus eigenlijk niet veel van mij af weten, besloot ik hier verandering in te brengen. 

Ik kreeg onlangs de mogelijkheid om een foto naar keuze op glas te laten drukken door Foto op Glas.NL

Omdat ik zelf niet houd van heel felle kleuren in huis en het allemaal vrij landelijk en strak wil houden, koos ik voor een foto  met heel zachte kleuren.

Het formaat dat ik bestelde was 40×60 cm, een echte eye-catcher dus in huis!  Je kan kiezen om de foto kader op te hangen aan de muur,

maar je kan hem perfect op een kast zetten ook.  Ze leveren er een bijpassend ophangsysteem bij wat erg handig is.

De scherpte en de diepte van de kleuren komen op dit plexiglas echt heel mooi uit en ik heb dan ook al veel complimenten mogen ontvangen

sinds hij in huis hangt. Ik was ook verbaasd over de snelle service aangezien hij 3 werkdagen na de bestelling(!) al geleverd werd. 

Ben je dus op zoek naar een eye catcher om in je woonkamer te hangen of heb je nood aan een origineel cadeau? Kijk dan zeker eens op hun  website!

 

Maar wie zien jullie nu eigenlijk op de foto?

Ik wil jullie héél graag voorstellen aan mijn huidig ‘ gezinnetje’. Ja hoor, ik heb twee kindjes, of meer bepaald, 2 hondjes.  Niet veel verschil vind ik!

Ik moet er elke morgen vroeg voor opstaan, eten voor maken, mee uit wandelen nemen, en uiteraard nu en dan eens in bad steken.

Je moet ook opofferingen maken zoals met kinderen, aangezien je niet meer ( zonder oppas) zomaar op weekend kan vertrekken of op reis.

‘ Neem ze dan mee’ , hoor ik mensen vaak tegen mij zeggen maar dan heb je mijn honden nog niet ontmoet.

Elke keer ze een andere hond zien voorbij wandelen ( of een fietser, of een voetganger,..) beginnen ze luidkeels te blaffen.

Héél ontspannend dus. Zucht. Buiten de 2 witte dons bolletjes, staat vriendlief ook op de foto.

Natuurlijk, niet geposeerd en met volle goesting. Of toch niet? 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *