Peanut Butter Cookies

Ben je verzot op pindakaas? Dan zijn deze smeuïge maar toch knapperige pindakoekjes zeker iets voor jouw!

Wat heb je nodig?

  • 140 gr. ongezouten boter op kamertemperatuur
  • 125 gr. pindakaas
  • 50 gr. gezouten pindanoten
  • 125 gr. rietsuiker
  • 125 gr. blonde suiker
  • 1 ei
  • 175 gr. bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snuifje zout
  • 2 eetlepels vanille extract

 

Hoe ga je te werk?

  • Hak de gezouten pindanootjes fijn.
  • Meng alle ingrediënten samen in een mengkom en voeg nadien de pindanootjes toe.
  • Rol het mengsel op tot een balletje en verpak het in folie. Laat het zeker een uur rusten in de ijskast.
  • Maak kleine bolletjes van het deeg en leg ze op bakpapier.
  • Maak de bolletjes klein genoeg of je krijgt gigantische koeken! Duw de bolletjes wat plat en bak ze 12 a 15 minuten op 180°.

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *