Toastjes met gesmolten geitenkaas, appeltjes, walnoten en honing

Oh ja hoor, weeral een aperitiefhapje! Ik nodig regelmatig vrienden en/of familie uit dus moet ik ervoor zorgen dat ik steeds weer kan uitpakken met nieuwe hapjes.

Een klassieke combinatie van ingrediënten, maar daarom niet minder goed! 

 

Wat heb je nodig? ( voor 6 toastjes)

  • 6 sneetjes toastbrood
  • 6 sneetjes geitenkaas
  • 1 appel in fijne stukjes gesneden
  • een handje vol walnoten grof gesneden
  • 1,5 eetlepel honing
  • een ronde uitsteek vorm

 

Hoe ga je te werk?

  • Steek met behulp van je vormpje 6 rondjes uit het toastbrood en 6 rondjes uit de geitenkaas.
  • Zet een klein pannetje op het vuur en leg hier de grof gesneden walnoten in. ( zonder vetstof)
  • Voeg na 2 minuten de stukjes appel en de honing toe. Laat het geheel op het vuur staan totdat je toastjes klaar zijn.
  • Zet een grote pan op het vuur met wat boter. ( Roomboter smaakt hier het beste bij)
  • Leg de sneetjes toastbrood in de pan en bak ze net totdat ze krokant zijn aan beide kanten.
  • Leg de sneetjes geitenkaas bovenop de toastjes en haal de toastjes uit de pan van zodra de geitenkaas begint te smelten.
  • Werk ze af met de stukjes walnoot en appel.
  • Smakelijk!


 
 
 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *