Champagne met een special effect

Valentijnsdag is op komst en hoe blijf je na al die jaren nog steeds origineel uit de hoek komen?  Het zijn die kleine attenties doorheen het jaar die veel belangrijker zijn , maar ik kan het ook wel appreciëren als hij iets romantisch plant op Valentijnsdag. Al zijn het maar wat kaarsjes die aangestoken worden en een leuke bos bloemen die op tafel staan. Heel cliché, maar voor mij wel oké 🙂

Onlangs zag ik op instagram een leuke trend passeren, namelijk een stukje suikerspin in je champagneglas leggen alvorens je de cava/champagne uitschenkt.

Héél leuk en je krijgt zo een special effectje. Het stukje suikerspin lost direct op wanneer de champagne erover gegoten wordt en het kleurt je champagne roze.
Een kleine extra zoete toets die niet mag ontbreken op je romantische avond. Zeker eens uitproberen!

Wat heb je nodig?

  • Roze suikerspin ( ik kocht de mijne in voorverpakt in een emmertje. Kan je ook makkelijk online vinden)
  • Piper Champagne ( of een andere champagne/cava naar keuze)

 

Hoe ga je te werk?

  • Leg een stukje suikerspin in de glazen en schenk de champagne uit voor je gasten aan tafel. Enjoy!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *