Broccoli Crème met parmaham

Alweer een aperitiefhapje zul je waarschijnlijk denken! Maar zoals eerder al gezegd ben ik verzot op het vinden van nieuwe hapjes omdat ik geregeld gasten over de vloer krijg.

Wil je dit gezonde hapje ook maken? Lees dan snel verder !

Wat heb je nodig? (6 glaasjes)

  •  1 broccoli ( 500 gram)
  • 400 ml water
  • 1 blokje kippenbouillon
  • peper en zout
  • 10 cl room
  • 6 sneetjes parmaham

Hoe ga je te werk?

Kook de broccoli in de aangegeven hoeveelheid water samen met het bouillonblokje gedurende 10 minuten.
Pureer de broccoli tot je een zachte crème krijgt en kruid af naar smaak met peper en zout. Voeg de room toe en meng goed.

Serveer lauw in de glaasjes samen samen met de parmaham.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *