Een lekker stukje appeltaart ( en mijn super leuke nieuwe fotokader)

De laatste week is het plots echt heel koud geworden en dan wil je niets liever doen dan in een warme pijama in de zetel kruipen onder een dekentje.

Het enige wat er op die dagen door mijn hoofd gaat is :   Netflix on and chill ! 

Het liefst met een lekker winters soepje of af en toe eens een goed stukje comfortfood  zoals deze overheerlijke appeltaart.  Een heerlijke kruimeldeeg met lekker zoete stukjes appel.

Het recept voor deze taart vind je hier :     

http://www.happinessishomemade.be/2017/06/09/appeltaartje-met-speculaas-crumble/

 

Enkele dagen geleden kreeg ik trouwens deze super leuke aluminium kader toegestuurd van Fotofabriek.nl https://www.fotofabriek.nl/).

Ik heb al een tijdje geen nieuwe foto’s meer opgehangen thuis en het werd hoogtijd om hier verandering in te brengen. 

Ik heb onlangs een nieuwe spiegelreflex camera aangekocht en ben mij hierdoor meer gaan verdiepen in de wereld van fotografie.

Mensen die mij goed kennen weten dat ik praktisch dagelijks met mijn camera in de hand loop! Zo trok ik onlangs deze super leuke, spontane foto van mijn 2 hondjes, Nacho & Diesel.  

Niets leuker dus dan deze foto een leuk plaatsje te geven in huis 🙂  Ik had hiervoor nog nooit een foto laten printen op aluminium, maar ben hier eigenlijk zeer tevreden over.

Het is vooral duurzaam en heel sterk materiaal ( wat in mijn geval zeker niet slecht is aangezien ik soms nogal wat nonchalant met mijn spullen kan omgaan).  

2 dagen nadat ik hem besteld had, kreeg ik hem tot mijn verbazing al thuisbezorgd! Snelle levering voor een toch voordelige prijs! 

 

Het is eigenlijk een ideaal cadeautje voor de feestdagen die in aantocht zijn.  Voor 19,99 EUR ( 30 cm x 20 cm) kan je hem zelf ook bestellen door op onderstaande link te klikken :

https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-aluminium/

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *