Smoothiebowl met havermout

Valt het op dat ik enthousiast ben om naar Disneyland te vertrekken? Deze ontbijt kom is lang niet het enige dat ik de laatste weken gekocht heb om in de Disneysfeer te geraken! Na 30 jaar ga ik dan toch eindelijk naar Disneyland.  F I N A L L Y ! Het stond al heel lang op mijn verlanglijstje en het jaar dat ik 30 werd leek mij de perfecte gelegenheid.

Mijn ontbijt was eens zo lekker 😉

 

Wat heb je nodig? ( voor 1 goed gevulde bowl of 2 kleintjes)

  • 100 ml amandelmelk
  • 1 banaan
  • 1 handje bevroren bananen + enkele verse voor de afwerking
  • 1 handje havermout ( Ja, dit zijn de eenheden die ik s’morgends hanteer 🙂 )
  • 125 ml natuur yoghurt

 

Hoe ga je te werk?

Gooi alles in de blender en mixen maar! Werk wat af met verse aardbeien en wat havermout. 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *