DIRTY ~ FLIRTY ~ 30

Jaja, ik kan er niet meer aan ontkomen. Vorige zaterdag werd ik gewoon 30 jaar ség. 30 éh?! Alles lijkt ineens zo anders op 30 en toch ook weer niet.

 

Er is niets concreet veranderd, maar wanneer je de 30 bereikt hebt begint je naaste omgeving toch meer ” druk” te leggen op het uitstippelen van je toekomst.

” Wanneer wordt ik meter?” ; ” Wanneer beginnen jullie eraan?” ;   Wanneer je een twintiger bent ( het lijkt al weer zo lang geleden), kan je nog makkelijk zeggen ” Ik heb nog alle tijd van de wereld ” en zo de vraag een beetje afwimpelen.  Maar nu lijkt alles zo snel te gaan en begin ik mezelf toch enkele dingen af te vragen : “Wat wil ik nog bereiken in het leven? ” ” Wil ik wel kinderen?” ” Waar sta ik over 10,20 jaar?”

Ik liet die vragen even voor wat ze waren en ik genoot van een leuk verjaardagsweekendje. Niet speciaal, gewoon mijn vriend en familie. Soms heb je gewoon niet meer nodig dan dat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik werd enthousiast bij de gedachte dat ik een ” feestje” kon organiseren ( Ja, de controlfreak in mij doet die dingen liever zelf dan het uit handen te geven). Ik zorgde dus voor de ballonnen, de taart, de decoratie, het eten en het drinken. Ik had echt Event planner moeten worden 😉

Ik zag enkele weken ervoor op Pinterest super leuke taarten van ‘ Unicorns’ en ik moest en zou zo’n taart bestellen voor mijn verjaardag. Oké, ik ben totaal niet zot van taarten, maar komaan, hoe goed zag de taart er niet uit?! Ik zocht heel het internet af maar vond geen bakkers in België die deze taart konden maken. In Holland zijn er blijkbaar heel veel? 

Eindelijk vond ik ( héél dicht bij de deur) iemand die de uitdaging wilde uitgaan. En het resultaat mocht er zeker wezen!! Toen ik de taart ging afhalen, was ik precies een kindje in een snoepwinkel. Ook op 30 jaar kan ik blij worden van de kleine dingen 😉

Dus 1 adres voor de allermooiste taarten : VILLA VANILLA ( Kruisschanslei 95, 2550 Kontich).

Hieronder enkele fotootjes! Het recept van de Freakshakes komt binnenkort online 😉

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *