een Chocolade smoothiebowl die je gewoon eens moet geprobeerd hebben!

Smoothiebowls, ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Je kan er zoveel mee variëren en het is echt een lekker en vooral vullend ontbijt.

Vaak, als ik enkel een stukje fruit eet s’morgends, krijg ik snel al terug honger en grijp ik naar ( zo gezond mogelijke) tussendoortjes. Ik heb hier dus uit geleerd en probeer wat meer te eten met het ontbijt zodat ik niet meer hoef te eten tot de middag.  Maar dit is niet de voornaamste reden dat ik gefascineerd ben door de “bowls”. Hoe goed zien deze er altijd niet uit? heel ” instagram-proof” !

Deze chocolade smoothiebowl lijkt eigenlijk heel erg op een gezonde choco-mousse versie. Zéker eens maken dus ladies 😉

Wat heb je nodig? ( voor 1 bowl)

  • een halve rijpe avocado
  • 1 grote diepgevroren banaan
  • 2 grote eetlepels Cacao
  • 150 ml amandelmelk
  • een klein lepeltje honing
  • Toppings naar keuze. Ik koos voor walnoten, blauwe bessen, stukjes banaan en zonnebloempitjes.

 

Hoe ga je te werk?

Héél simpel! Gooi alles in de blender en klaar is kees. Dresseer met je toppings naar keuze.
Voor je begint te eten, remember to take a picture ! 

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *