DIVERS

Je hebt misschien de kleurrijke foto’s op Instagram al voorbij zien komen de laatste paar maanden van originele’ smoothiebowls’. Ik in ieder geval wel en dat was ook de hoofdrede dat ik er dit weekend een bezoekje aan heb gebracht. Gezond eten ( dat vooral lekker is) spreekt mij enorm aan en zeker als het op een leuke manier gepresenteerd wordt. 

Omdat het ook in de ‘hippe’ buurt van Antwerpen ligt, is het ééns zo leuk om hier eens te passeren!  Ook het interieur is heel cosy ingericht en het personeel is uiterst vriendelijk. Op tijd komen is wel de boodschap want de plaatsen zijn hier vrij beperkt en het heeft wel wat aantrek! 

Once again was ik op stap met Inez, mijn lieve medeblogster, die altijd in is voor het spotten van leuke plekjes.  Je heb hier naast de gewone kaart ook een speciaal ‘ wintermenu’ , wat naar mijn mening een beetje meer ‘comfortfood’ is maar uiteraard nog steeds gezond.

Ik nam de ‘ sweetfix‘  (7,75 EUR)en Inez waagde zich aan de ‘ Apple Pie Bowl‘ (8,50 EUR) van de wintermenu.  Zoals verwacht zagen de kommetjes er verzorgd, kleurrijk uit en wilden we er zo snel mogelijk aan beginnen. Maar, we zouden natuurlijk geen echte bloggers zijn als we dit niet eerst op foto zouden vastleggen! Na 20 foto’s ( ja, de perfecte foto nemen is niet altijd makkelijk) zijn we eindelijk aan ons ontbijt begonnen. Ik moet zeggen dat ik het zeer verfrissend vond en het heeft mij wel op ideetjes gebracht om zelf thuis zo’n bowl te bereiden!. Het Chiazaad of de Gojibessen laat ik thuis wel achterwege, dit geeft naar mijn mening niet echt een meerwaarde !

Voor de volledige menu kan je eens een kijkje nemen op : http://www.diversantwerpen.be/

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *