Gevulde Pistolets voor Pasen

Met Pasen halen we elk jaar véél te véél chocolade voor elkaar in huis en aangezien we eigenlijk beide niet zo’n zoetebekjes zijn, blijft er altijd heel veel van over .. Jammer genoeg voor de vuilbak. Daarom wouden we een simpel, gezellig paasontbijtje klaarmaken i.p.v de traditionele chocolade eitjes als ontbijt.

Deze gevulde pistolétjes waren echt wel origineel & super lekker!.

Wat heb je nodig?

  • Zoveel broodjes als je nodig hebt. ( wij hebben er 3 in de oven gezet)
  • Dezelfde hoeveel eitjes als broodjes
  • geraspte kaas
  • Italiaanse kruiden
  • Peper & Zout
  • Spekreepjes. De hoeveelheid bepaal je zelf!
  • roomboter

 

Hoe ga je te werk?

Snij met een scherp mes het hoedje van de broodjes en maak de inhoud van de broodjes leeg. Smeer wat boter op de bodem van de broodjes. Leg dan de spekreepjes erboven op en duw ze goed aan. Breek het eitje hierover en zorg dat je het eitje heel laat.
Strooi hierover de geraspte kaas en kruid af met peper, zout en de Italiaanse kruiden.

Bak de broodjes 20 min op 180 °. Wanneer je merkt dat de broodjes wat aanbakken, leg je hier aluminiumfolie over. ( Zo kan het eitje verder bakken, maar verkleuren de pistolets niet meer)

DSCN6555

 

Print Friendly, PDF & Email
Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *